Rawfoodtribunalen

Med ett icke-holistiskt synsätt på råa grönsaker

Blomkålstabbouleh

Publicerad 2014-06-15 12:39:00 i Recept,

 
Du behöver
  • 1 blomkålshuvud
  • Ca 3 msk finhackad persilja
  • 10 körsbärstomater
  • Saften av 0,5 citron
  • 1 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 1 krm spiskummin
  • Salt
Gör såhär
  • Dela upp blomkålen i buketter och kör i matberedare
  • Dela tomaterna i kvartar och blanda med blomkålen
  • Blanda ner persiljan
  • Gör en dressing av citron, olivolja, vitlök och spiskummin. Smaka av med sallt.
  • Blanda ner dressingen i blomkålen
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Rawfoodtribunalen

I denna blogg vill vi på ett vetenskapligt sätt bemöta allt det pseudovetenskapliga humbug som ofta kommer med för den som är intresserad av raw food. Raw food är gott och kul att tillaga, men har det verkligen alla dessa magiska egenskaper som det ofta tillskrivs? Och måste man vara konspirationsteoretiker för att fullt kunna uppskatta raw food? We think not.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela